21/05/09

Buaya Besar..

Dua minggu ni kalot dengan final exam.Ni pon tak habeh lagi.Sem ni 5 paper saja.Syukur adan la 5 paper ja,slalu lajak 6 kalau tak silap.Baru abeh dua paper, lagi 3 paper lagi ni.Semalam masa dok tengah tengok-tengok nota.Ya nak saya nyatakan tatsat ( tadi ) pagi adalah paper bertajuk Energetics in Chemistry.Apa itu?tajuk subjek pon dah tak paham,inikan pula isi-isinya.belek-belek nota, tenung-tenung lama-lama, sampai bijik mata putih.sebab apa?sebab tak paham.hehe..dah la otak slo,mengaji malaih.Inilah akibatnya.ada orang kata "study last minute" tak bagos.

Saya membangkang sangat kerana itulah sahaja waktu menengok course pro forma,melihat nota...
" ooOOoOO hat ni la yang dok blajaq ni"
"esok pagi nak pereksa ni wei,mnatang pa pon tak ktahuan ni"

jadi buku yang menjadi rujukan utama adalah :

FOKUS Ungu Masteri SPM : KIMIA

maka pagi tadi selain menjawap periksa,sesi translate-mentranslate telah berlaku lah.

tengah dok belek-belek buku paham-paham la tuh. almaklum la bila kita manusia nak buat benda-benda yang baik ni adala suara-suara hasutan yang asalnya adalah bisikan syaiton tetapi diubah dalam bentuk manusia.

"WEI BESA GILEEE"

"hah sudah bukak komputer aku pulak dah.padia wei?"

"Nih TGK NIH"

"TUDIA!BESAQ KAPAI SELAM"

http://www.metacafe.com/watch/2833115/the_biggest_alligator_from_indonesia_river/

selepas menonton video ini,maka abehlah sesi study malam tersebut..heheh..

5 ulasan:

shnurhazirah berkata...

woh..ni tua dh ni..umoq pun mst dh lanjut..besaq sgt neh!!! bole masuk ang+adi+alan+intan+rohani..aku tak sempat...woohhh! kagum

Zarpeno berkata...

34 kali hang pon celuih ni wei.hehe

shnurhazirah berkata...

sungguh?? takmau aih..takut!

Nelly berkata...

uihhh.. neh bkn takat bapak boya.. nenek moyang punya nenek moyang punya jiran blakang umah ktua kampung boya dah neh.. dahsat~

Zarpeno berkata...

ketua boya.hehe

Blog Widget by LinkWithin