21/06/09

Aku Tak Suka!! Tapi..


Aku Tak Suka!! Tapi..

Balik main badminton petang tadi bila turun ja motor rasa perut sedang berbunyi.Bukan berkeroncong dah, hip-hop ,rock kapak pon dengaq dah..bila aku pi dapoq aku tengok ni!!.





Dereyan [de.ghe.yan]

Durian

Pheww aku memang tak suka makan buah dereyan nih.Nih dereyan dok dalam pinggan siap-siap dah tapi AKU TAK SUKA!!




TAPI!!




DEREYAN + PULUT = AKU SANGAT SUKA

Maka Dengan Ini Perbuatan Seperti Diatas Diganda 3 kali lah...


tu ja..jangan maki aku sebab post ni.hehe

12 ulasan:

kojah berkata...

nak pulut gakkkkkkkkk!ada durian ja nih...

Zarpeno berkata...

eehehehe..amek la pulut aku 5bijik.jgn lebih.heheh

Mr PenyuBiru berkata...

sib baik aku baru makan durian.takdelah tergoda sgt.hehe

nADIahz! berkata...

fyi, sebijik durian di bandung indonesia bleh mencecah rega smpy rm30 sbijik.jd bsyukurlah.aq lapaq durian pulut gk.huhu~

dorkscotch berkata...

ngong, tak suka tak suka hentam jgkkk santan tadak ka we

Zarpeno berkata...

hah mujoq tadak santan dgn gula besama ayaq garam.hohoho

Ariff Putera Tun Tuah berkata...

Wuyoh.. Corner lot dok mkn ulut dereyan.. xplawe team laksa lot skali kew?? Kitorang tgh ngidam nak mkn pulut dereyan neh.. Pendi dok ngigau sebut pulut dereyan mlam td.. =)

Zarpeno berkata...

ni cerita makan pulut dereyan kat umah mak bapak.Ni kat umah sewa mana nak pi bli beras pulut,rajin la sgt.hehe

Rumusan: berkata...

wei,buat org lapaq ja

Tanpa Nama berkata...

tudiaaaaa..marah kt sapa sangat xtawla tu smpai diulang sebanyak 3 kali..hahaa..abah kalo baca ni konfem dia marah.."haram, makan xtunggu"...

p/s: aku malas nk log in time ni..hahahha..-sabrosa-

A+z+i+E = AziE berkata...

np anda tidak suka memakan durian sahaja??

Zarpeno berkata...

xbes xkenyang..hahahahahk.

makan sebenaqnya

Blog Widget by LinkWithin