12/12/09

Black & White Photography Contest






Slalu aku masuk blog ada saja contest-contest antaranya : tudung la,melaram dengan beg la.Gila apa takan aku nak masuk.Tapi hari ni nekad.Sebab contest ni sangat mudah tanpa syarat-syarat ketat macam ujibakat tv 3.Selalu tv 3 nak
1.berusia 18 tahun -25 tahun
2.berpewatakan menarik
3.fasih dalam bahasa inggeris dan bahasa melayu
4.boleh menggoreng koeteow sambil membasuh sportrim kereta
5.wajah tidak dicemari parut
6.warganegara Malaysia.

stop.

trima kasih kepada ZACK ataupun namanya Zakiah ( Zafirah ).

penganjurnya adalah beliau INI



maka gambaq ini dipertaruhkan




Hang Sapa?

ni gambaq lama dah.ambek guna kamera kodak 3.2 megapixel, tanpa edit langsung sebab tak reti.ni pon hitam putih sbb ada mode black and white dalam kamera.yes.semoga gambar ini berjaya ke peringkat akhir.haha.

10 ulasan:

ChePah berkata...

dia join contest ohh! hang sapa bin hang dia.

nurul sakinah md zulfakar berkata...

kalo ko masuk contest melaram beg, mahu pengsan aku..

confirm menang kalo guna gmbar tue..

Zarpeno berkata...

hahaha chepah saya pn tringin jugak


nurul, mesti jeles kalau aku pakai beg kaler2

LORD ZARA 札拉 berkata...

pergh!
smart gile ni!!
err, ni majlis kawin ke encik?

LOL!

Zarpeno berkata...

cikgu zara, ni majlis kawin saya yang ke -47 sekian trima kaseh.haha

nurul sakinah md zulfakar berkata...

aku xjeles kot.. latifah hanum jeles kot.. siap suruh ko belikan..

[z@ck] berkata...

hohoho..
patut la ang ucapkan trima kasih kat aku...

macam pahlawan tunggu musuh dowh..
ahahha

hans berkata...

hahahaha
hang zarpeno tuah
kuikui
moga berjaya
ku nak antar software nak kasi kelabu putih tu ilang plak

Zarpeno berkata...

haha timakaseh.nasep bek tak guna undi sms kalau tidak kalah awai

wawan berkata...

haha!lawak!!!

sure buleh menang niiii

Blog Widget by LinkWithin