23/06/11

Where Am I- The Flight

BYE BYE

8 Februari 2011, seawal jam 4 pagi aku dah bangun. Kawan-kawan yang lain semua masih dok tidoq lagi. Aiii macamana buleh ramai pulak ni? Tadi macam sikit. Sekarang dekat dalam rumah macam penoh pulak manusia. Ni la yang bes pasai kawan-kawan ni. Ramai yang mai ke Sg. Tangkas ni , depa kata " kami nak pi babai hg". Bila tengah bangun sambil bediri tepi tingkap tingkat 5 tu, terfikir " haikh, bila la pulak nak balik mai,macamana la kat sana". Lepas aku bersiap-siap , aku kejut depa seawal 5.15 pagi. Biasalah orang tak biasa naik flight/kapai terbang, takut telepas flight. Flight pukul 8.

Bila dah semua bangun dan besiap, jadi haritu dua kereta kawan-kawan ikut ke KLIA. Terharu sebenaqnya bila kawan-kawan sanggup hantaq ke KLIA. Walaupun pagi masing-masing kerja dan belajar, depa masih sanggup pi hantaq kawan depa ni kat sana. Terima kasih semua. Pait,Alan,Adi,Kucing,Jibin dan Amet.Terima kasih banyak-banyak.
KLIA

Dekat KLIA dah banyak orang di sana. Nampak ramai rakan senasib. Penuh KLIA dengan budak-budak PISMP keluaran IPG yang akan ke Sabah/Sarawak. Bila sampai sana, aku terus mendapatkan Mat Shah. Dengan Mat Shah ada ramai lagi kawan-kawan satu maktab. Rasa macam reunion pulak kat sana. Hati jadi tak begitu cemas bila ada 3 lagi kawan-kawan dari maktab akan ke Sandakan dengan Penerbangan MH2710 ke Sandakan. Inilah kali pertama aku sampai di KLIA. Sedih kan?

2 ulasan:

[z@ck] berkata...

hang dapat sabah ka sarawak zarepan?

Zarpeno berkata...

zack, beluran sabah http://zarepan.blogspot.com/2011/06/where-am-i-result.html

Blog Widget by LinkWithin