12/03/09

Aku Baru Tau

Penah Tengok Dak Rancangan Asia Hebat Kat TV3 Dulu Pusat Perubatan "Cakera Alam"

Otai Dia Nama Ustaz Arif.Antara benda-benda yang best dia boleh buat( kaedah perubatan)

1.Letak Lampu Kalimantang Ataih Perut, Paihtu Menyala.
2.Usap teloq ayam kampung dkat badan,kepala paihtu bagi pecah ada warna merah ( darah ).

Memang hebat gila masa tengok dulu.Dipercayai dapat menyembuhkan penyakit..

Satu hari seorang rakan yang bernama Langgaq bagitau akan perkara ini.Perkara yang dimaksudkan ialah dimana semua kaedah-kaedah ini adalah tipu helah semata-mata dan sehidung-hidungnya.

Ini berikutan sebuah rancangan dari Korea kot, depa buat kajian pasai benda2 yang mistik-mistik.Pastu lepas depa mai Cakera Alam ni depa rasa bukan ada special power, tapi ada helah atau trick2 yang sangat hebat.

Berdasarkan video tersebut:

Trick Lampu Menyala
1.kalau ustaz tu tak pakai slipar dia tak buleh buat.
2.slipar special.

Teloq Merah
1.Aku tak tau haram tak paham padia korea tu kata.tgk sniri.nidia link

http://www.youtube.com/watch?v=9pBe2_tbPUE

Setelah menonton video ini aku berasa rupanya aku sudah diperdaya ini semua SAINS

Apa pendapat anda?Sila tinggalkan komen.Tq

5 ulasan:

shnurhazirah berkata...

ergh..!! jahat gilo mnipu org ramei..
aku pun baru tau..

sabrosa berkata...

anda terkena video hangit!!!hahhaa...

bang2, sana ada kamera, tepi sana pon ada..tu depan abg satu kamera g..senyum...lukenabeb!!!!wakakakkaka..

zeyra zaha berkata...

serious shit,mmg jht gle en.

gua tj berkata...

baru nk tau ka?

sabrosa berkata...

anda di TAGGGGG!!!

Blog Widget by LinkWithin