15/04/09

Selamat Tinggal


15.04.0 12.35 p.m.

Afiqah : Cikgu,hadiah ada kat Auni.

Cikgu : ??

Cikgu : Ni awat kamu nak balik dah, tak pi Koko ( Kokurikulum) ka?

Afiqah : Adik saya pala dia benjoi (benjol ) kena apa tah.

Cikgu : Ha, Ok takpa2..

15.04.09 1.30 p.m
depan kantin, ramai budak2 tengok...Pakcik Kantin ,PK Koko pun ada



Qudsyah : Cikgu ni Auni dengan Afiqah bagi

Cikgu : ?? ( ambek lalu simpan dalam beg )

PK Koko : hah dapat hadiah dah? jangan love letter sudah la..hehe

Cikgu : Eh dak2..hehe









Afiqah, Auni hampa la orang first mengaku anak murid aku..Thanks...




13 ulasan:

-miyn- berkata...

awat tatau aku rasa nak treyak..

nak jadi cekguuuu!

(ummi, kenapakah tak kasi saya jd cekgu?)

#comeynyaa budak2 tu, wua wuaa wuaa..

zeyra zaha berkata...

so sweet~ :)
besnye jd cekgu!

ALUNAN TINTA berkata...

hhehehehehe..=)

shnurhazirah berkata...

waa..soo shuwit laa ur students!!

cekgu ni mst rajin dok mlayan..

tadak ka gambaq budak2 tu?

hehe..

Zarpeno berkata...

nanti cikgu boh gambaq no...hehe

s k ! e y n berkata...

aiii.. murid pompuan je ke bg hadiah ?? boleh diragui nie..

Zarpeno berkata...

s k ! e y n :

budak pempuan kan duit byk..hehe

dorkscotch berkata...

uiyo mesti hg sebak nk teriakk

sabrosa berkata...

hahhaha...aku dapat jugak weh..surat dengan mug kecik..budak pompuan gak bagi..duit banyak sungguh depa..membe aku lagi sakan dapat music box...hadoiii...surat tulis guna pen kaler2 yang metalic..hahahha..

ChRomoNoV berkata...

brapa byk ko rasuah dak2 tuh zarep..ahahahahha tak la kidding jer..ahak..aku pun ari tuh p wat xtvt kat skolah..time rehat ada sorg dak mai cuit2 blakang aku...cgu...nk autograph...ehehehe

Zarpeno berkata...

CERITA TANDATANGAN NI ADA PULAK..MUAHAHHA

ChRomoNoV berkata...

ahahah..saja ja mencelah kat blog popular neh...ehehehe seyes beb best lepak ngan budak2..kalu ajo dak skolah menengah dah tak best..ajaq dak2 skolah rndah baru manatap..suma comey2 blaka..ehehehe

jose berkata...

banyak kat budget hang dpt time plan senamrobik ni??best ler..boleh la blanja aku n "mama" mkn pijja..pas tu bleh kite main berebut kerusi...huhu

Blog Widget by LinkWithin