18/04/09

SemangatPada Sabtu 11 April 2009 yang lalu, SK Padang Menora telah mengadakan Hari Sukan sekolah.Pada tahun ini, adalah julung-julung kalinya SK Padang Menora mempunyai padang sendiri.Secara tidak langsungnya Padang dirasmikan pada tahun 2009.

Cikgu bersama rakan-rakan yang lain diberikan amanah untuk melatih kanak-kanak comel tahun 2&3 seramai entah berapa jumlah sebenarnya,kadang-kadang 35 kadang-kadang 36 kadang-kadang 34..

Melatih budak darjah 2 dan 3 ni hanya Tuhan saja yang tahu apa itu kesabaran.2 minggu tak cukup kawan-kawan..4 hari seminggu ja latihan.Tetapi apabila dilihat dek semangat yang ditunjukkan anak-anak murid untuk sanggup menghabiskan masa untuk berlatih diwaktu 12.35-1.35 setiap Isnin-Khamis, kami juga menjadi begitu bersemangat dan teruja.Walaupun saya sudah mengetahui mereka amat gembira kerana mereka dapat menge LAP atau tuang atau ponteng kelas tasmik mereka.Kelas tasmik juga dikenali sebagai kelas agama/mengaji.Kecik-kecik lagi pandai main tipu dah.Ches..


Tempoh dua minggu memang tak cukup untuk kanak-kanak comel.Tetapi semangatyang ditunjukkan mereka harus dipujian.Anak Murid Cikgu mmg hebat.7 ulasan:

sabrosa berkata...

sayang cikgu...ahahhahahahah..cikgu balik la bley kita p karok ngn boling..huahuahua

shnurhazirah berkata...

aku suka chicken dance!!! =))

aina mardia berkata...

ni cikgu ka bapak budak??
hahahahahha comei gilaa gmaq hg!!MOHAHAH LAWOK

Myra berkata...

hahaha, ayam mcm nak berenang ja..

sabrosa berkata...

anda di tag dan sila amek award kat blog aku....

rohanimohamednoor berkata...

cute..tp elemen lwk n zarep mmg xleh dpisahkan

Zarpeno berkata...

sabrosa :
xpa2 nanti mgu dpan kita karok lagu industan sampai majai

aina mardia :
cikgu umpama bapak.cewah.dajey awat jadi bapak budak?

myra :
ayam lemaih la...

rohani :
apa mnatang yang lawok?heh

Blog Widget by LinkWithin