4/12/09

Kote Keras









Masa tu malam.Boring gila.Baca blog la.Blog apa hat bes??

Hehehhe...yesss blog tersebut lah,boring-boring ni best nih layan.

klik2!! siap bookmark lagi.

wahhh banyak betoi gambaq.

amaran : sesiapa yg pernah tgk tidak mengapa,tetapi mereka yg belum tengok pastikan anda sudah bersedia.

Baca bismillah...













lagi









1.KOTE KERAS





2. KOTE SUPER







3.KOTE MULUT?








4.KOTE TOUGH?





5. sndiri translet.hahahahahhaha




extra












perkataan KOTE dekat dunia lain tak sama macam kat Malaysia kita ya!!~

11 ulasan:

Hazwan berkata...

haram. cikgu cikgu...

Mr PenyuBiru berkata...

hehe... cat tu tuk disapu pada tutt ke? hehe

[z@ck] berkata...

ahahaha...
geli bila sebut byk kali..
=X

Tanpa Nama berkata...

bodo apa la budak ni..hahha

muiz berkata...

siot je

semestahitam berkata...

HANTOOO KOTE,.haha

Zarpeno berkata...

penyu : boleh disapu warna yang diinginkan.haha

hazwan : hehe

zack : aku teringat iklan potong! potong! kat blog anda.hehe

baskettoman_sg berkata...

haha! gila pa.. pronoun dia berbunyi "kot" (coat). tapi awat eja mcm tu? negara mana? haha

dartdadada berkata...

wakakakkakakkakakkaka.

sabrosa berkata...

arnablaaaaaaaaa..

Zarpeno berkata...

kalau tadak "E" takot bunyi KORT, sbb tu boh E blakang dia ada bunyi lembut sikit..haha

bangsa mana sebut lagu ni.sapa tau angkat tgn!

Blog Widget by LinkWithin