5/12/09

Bodoh!!

Salam.Hello!~

5 Disember 2009,saya bersama Muiz pergi ke Perlis untuk satu majlis perkahwinan abang kepada rakan kami.Muiz ni senior saya kat maktab.dia tengah tunggu posting.harini kami berdua saja pi, yang lain semua hilang dalam misi mereka.takpa

masa balik, lebih kurang jam 6 petang, masa tu dekat trafic light jalan sultanah dekat hospital lama.lampu merah,berhenti la kereta.

tapi sebelah kereta kami tu ada sebuah kancil warna silver.dalam dia semua laki, ada 5 orang.tapi dok gelak-gelak, tehegeh-hegeh sambil memandang ke arah kami

muih : wei sapa dia tu,hg kenai ka?
zarepan : ih bukan la tak kenai pon. ( sambey tengok depa dok gelak-gelak )

muih : isk ,ni kalau Glenn( classmate dia ) dia pi penampaq dah sekoq-sekoq.
zarepan : ih biaq btoi!!

muih : la sungguh haritu masa kat stor ada budak-budak junior

BODOH!!~

muih menjerit.

BODOHLA!!~ ISK!!

aku ingatkan dia dok cerita. ( masa tu lampu dah hijau)

zarepan : awat?
muih : tu!! kereta tadi! pondan!bodoh!

zarepan : la pasaipa ?
muih :depa duk babai-babai,paihtu buat malu-malu.

zarepan : babai kat kita ka?
muih : ha la, bodoh!!


zarepan : la,tak perasan lain kali angkat fuck bagi.
muih : ih, bodoh la budak-budak ni.

pasaipa la ni banyak orang lagu ni.tatsat kat knuri ada dah tgk.woi geli woi geli.


** bodoh gila sipondan, kalau jumpak ayuh terajang **

5 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

aduhai~

garangnya cikgu~

tapi sungguh, memang kasi panas ja tu~~

Zarpeno berkata...

hahah.geram

nurliani ahmad mustafa berkata...

hahahaha

lawaknya!!!!

ABDUL HALIM B MD NOH berkata...

chenge nya hang, kira nak tampaq saja..ish..

Zarpeno berkata...

en halim : bukan saya, org lain.haha

Blog Widget by LinkWithin