26/02/09

Tagged By MySabrosa

Tagged By Sabrosa

TANDA-TANDA

Tanda2 kamu bad mood??
Dok Diam2 X cara kat oghe

ii, Tanda2 kamu marah??
Mata tajam sambey mulut memaki-maki

iii, Tanda2 kamu sinting??
Kedua-dua lengan baju dinaikkan sedikit.hahaha

v, Tanda2 kamu sedang cemburu??
Buat Xtau

vi, Tanda2 kamu sedang sedih??
Tak Buatpa

vii, Tanda2 kamu tengah gumbira??
Macam Besa.Hari2 gumbira

APA

Apa warna baju kamu pakai sekarang ini??
xpakai baju pon

ii, Apakah kamu termasuk orang yang suka shopping??
dak sangat,tapi p shopping complex kerap jugak

iii, Apakah kamu percaya love at first sight??
cinta pandang pertama bukanlah termasuk dalam perkara wajib dipercayai seperti percaya kepada hari kiamat

iv, Apakah yang ingin kamu lakukan sekarang??
saya ingin menaip perkataaan INI

v, Apa rasa di hati kamu saat ini??
Rasa tiada apa2 pon

BILA

Bila kali pertama kamu dilahirkan ke dunia??
24 Oktober 1987 bersamaan tahun arnab adalah kali pertama.Percubaan kedua mungkin gagal.

ii, Bila saat terindah dalam hidup kamu?
apabila tidur jam 10 setelah solat isyak dan terjaga pukul 6.30 tanpa sebarang mimpi atau terjaga digangu nyamuk dan makhluk halus

iii, Bila kali terakhir di marahi ibubapa??
cuti yang lalu

v, Bila kali terakhir ehem ehem ehem???
baru tatsat.tadi batuk keluaq gelema ( kahak ) hijau.Paihtu buat bunyi ehem ehem

v, Bila kamu akan married??
bodoh soalan sat BM dihujungnya BI.mana la nak tau.mangkok btoi.awat tak tanya bila mau mati.

BAGAIMANA

Bagaimana jika ada orang yang buat kamu sakit hati??
Maki secara langsung dan menunjukkan isyarat lucah.

ii, Bagaimana kalau ada orang cakap kamu lawa/hensem??
tanya dia makan dak lg?

iii, Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu??
Takpa, pi la..takkan dia nak p Toilet nak ikut jugak

iv, Bagaimana jika ada orang yang tidak suka sama kamu??
takpa aih..hang tak rugi aku pon tak rugi

v, Bagaimana kalau ketika kamu bangun, kamu dikelilingi api??
lari la cangak lagi

vi, Bagaimana jika kamu keseorangan??
tidoq



Aku Mau Mengetag

AZIZUL AFANDI

6 ulasan:

ALUNAN TINTA berkata...

ptutla en sabrosa mcm tue..begini rupanya rakan2 beliau.ish..ish..ish..

sabrosa berkata...

hahahahaahaah...tq kerana sudi menjawab..

Zarpeno berkata...

mcam mana begini itu,,?hehe

-miyn- berkata...

zarep ni masuk air betul laa...

ahahahhaa!

baskettoman_sg berkata...

mengapakah saya??

Zarpeno berkata...

tiada manusia laind alam kepala otak saya pada ketika itu

Blog Widget by LinkWithin